třeboň.cz

...ta je jen jedna

Advent v Třeboni 2019

Advent v Třeboni 2019

Třeboň.cz

I letošní třeboňský adventní kalendář bude nabitý akcemi pro děti i dospělé. 

Advent v Třeboni bude i letos plný akcí pro děti i dospělé. Letos jej opět odstratuje rozsvícení vánočního stromu 30. listopadu na náměstí v rámci akce Třeboň plná andělů. Tam také budete moci odeslat dopis Ježíškovi přes Ježíškovu poštu.

 
Další velkou akcí jsou Čerti v Třeboni, kteří se uskuteční samozřejmě 5. prosince. Můžete se těšit na strašidelné chlupaté bestie ale i hodné anděly, kteří mají koše plné nadílky.
 
Akce, co rozhodně stojí za zmínku, je také Česko zpívá koledy, kdy si můžete na náměstí zazpívat nejznámější koledy spolu s ostatními. Pokud se na zpívání zrovna moc necítíte, tak se nemusíte bát, protože vás budou doprovázet žáci a učitelé z třeboňské ZUŠ.
 
Dále se také samozřejmě můžete těšit na tradiční vánoční prohlídky v třeboňském zámku. Na náměstí na vás budou pravidelně čekat adventní trhy, kde můžete zakoupit dárky pro své nejbližší nebo ochutnat dobroty a samozřejmostí pak budou stánky se svařeným vínem.
 
advent třeboň 2019

 

Kulturní program

Třeboňská lázeňská TV

TLTV - Vysílání Třeboňské lázeňské televize 25. 1. 2019

Přehrát...

Novinky

Kontaktujte nás

Pokud byste rádi inzerovali na tomto portálu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi uvítáme i Vaše postřehy a náměty.

Pořádáte na Třeboňsku nebo Suchdolsku nějakou akci a rádi byste o ní informovali veřejnost i touto cestou? I to je důvod nás kontaktovat. Rádi zveřejníme pozvánku na Vaší akci..