třeboň.cz

...ta je jen jedna

Ryba domů 2015

Rybí restaurace Šupina

Vážení přátelé,

rok s rokem se sešel a Vánoce se nezadržitelně blíží. V souvislosti s tím si Vám dovolujeme nabídnout již 3. ročník akce "Ryba domů”.

Nemáte-li čas či jen nechcete mít starosti s obstaráváním ryb a rybích pochoutek na Váš vánoční stůl, my je přivezeme až Vám domů. A to 23. prosince, abyste si mohli na Štědrý den pochutnat nejen na čerstvé rybě, která k tomuto svátečnímu večeru neodmyslitelně patří, ale také na dalších rybích specialitách restaurací Šupina a Šupinka. Z kapacitních důvodů je standardní rozvoz bohužel omezen pouze na Prahu. Ostatní lokality můžeme zajistit po předchozí domluvě.

A pokud stále hledáte, čím potěšit svou rodinu, známé či například obchodní partnery pod stromečkem, věnujte dárkové poukazy do našich restaurací Šupina a Šupinka, poukazy na ubytování v našich Apartmánech Šupina nebo kombinované poukazy na občerstvení a ubytování. Poukazy je možné zakoupit přímo v našich restauracích, případně Vám je rádi zašleme poštou.

Podrobné informace k dárkovým poukazům a k akci “Ryba domů”, jakož i nabídku ryb a rybích specialit v rámci této akce naleznete na našich webových stránkách.

Objednávky přijímáme na e-mailové adrese office@supina.cz.

Budeme se těšit na viděnou 23. prosince!

celý článek

Kulturní program

Třeboňská lázeňská TV

TLTV - Vysílání Třeboňské lázeňské televize 25. 1. 2019

Přehrát...

Novinky

Kontaktujte nás

Pokud byste rádi inzerovali na tomto portálu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi uvítáme i Vaše postřehy a náměty.

Pořádáte na Třeboňsku nebo Suchdolsku nějakou akci a rádi byste o ní informovali veřejnost i touto cestou? I to je důvod nás kontaktovat. Rádi zveřejníme pozvánku na Vaší akci..