třeboň.cz

...ta je jen jedna

Přijmeme posily do našeho gastronomického týmu!

Rybí restaurace Šupina

Vážení přátelé,

hledáme posily do našeho gastronomického týmu restaurací Šupina a Šupinka, a to jak na stálo, tak brigádně.

V první řadě hledáme vhodného zájemce na pozici hlavní kuchař, který bude mít na starosti vedení své směny, podílet se tvorbě a přípravě nových jídelních lístků a mnoho dalšího, které je s touto pozicí nerozlučně spjato. Od uchazeče očekáváme nadšení pro gastronomii, alespoň základní znalosti oboru (z dlouholeté zkušenosti víme, že nadšení, píle a ochota učit se novým věcem častokrát s přehledem nahradí 20 let praxe), nekonfliktní povahu a schopnost začlenit se do stávajícího kolektivu plného báječných a (povětšinu času) milých lidí. Pro přespolní máme k dispozici i ubytování.

Další podrobnosti, jakožto i platové podmínky rádi zodpovíme při osobním setkání. Pro představu o tom, co a jak vaříme doporučujeme navštívit náš facebookový profil.

A dále hledáme zájemce o brigádu, kteří by rádi doplnili náš tým nejen o letních prázdninách, ale pokud to okolnosti dovolí, tak i v průběhu celého roku. Hledáme jak brigádník na plac - obsluha zákazníků, tak i do kuchyně. V závislosti na Vašich schopnostech a šikovnosti nabízíme 100 - 120 Kč na hodinu.

V případě zájmu kontaktujte kolegu Jana Vojtěcha na emailu vojtech@supina.cz nebo telefonicky na čísle 721 828 574.

celý článek

Kulturní program

Třeboňská lázeňská TV

TLTV - Vysílání Třeboňské lázeňské televize 25. 1. 2019

Přehrát...

Novinky

Kontaktujte nás

Pokud byste rádi inzerovali na tomto portálu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi uvítáme i Vaše postřehy a náměty.

Pořádáte na Třeboňsku nebo Suchdolsku nějakou akci a rádi byste o ní informovali veřejnost i touto cestou? I to je důvod nás kontaktovat. Rádi zveřejníme pozvánku na Vaší akci..