třeboň.cz

...ta je jen jedna

Degustační večeře v restauraci Šupinka v neděli 27. srpna

Rybí restaurace Šupina

Vážení přátelé,

s ohledem na blížící se konec léta jsme se rozhodli pro Vás uspořádat něco speciálního. Pro všechny milovníky gastronomických zážitků jsme si připravili na neděli 27. srpna degustační večeři pod taktovkou Pavla Müllera a našeho kamaráda Martina Makovičky, který se po dvou letech vrací ze zkušené ve světě. 

Kluci, kteří stáli za změnou stylu naší kuchyně před dvěma lety, se rozhodli opětovné setkání po letech odloučení oslavit. A jak jinak než společně v kuchyni. Společně s našimi kolegy si Vás budou po celý večer hýčkat, abyste si od nás odnesli nezapomenutelný zážitek z příjemně stráveného večera. 

Rezervace přijímáme na emailové adrese info@supina.cz. Pro zjednodušení komunikace nám na sebe nezapomeňte připojit do emailu též telefonní kontakt. Rezervaci je možné uskutečnit v čase od 17.00 do 19.30 s možností případné úpravy času z naší strany v závislosti na obsazenosti.

Budeme se těšit na viděnou!

celý článek

Kulturní program

Třeboňská lázeňská TV

TLTV - Vysílání Třeboňské lázeňské televize 25. 1. 2019

Přehrát...

Novinky

Kontaktujte nás

Pokud byste rádi inzerovali na tomto portálu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi uvítáme i Vaše postřehy a náměty.

Pořádáte na Třeboňsku nebo Suchdolsku nějakou akci a rádi byste o ní informovali veřejnost i touto cestou? I to je důvod nás kontaktovat. Rádi zveřejníme pozvánku na Vaší akci..